Sandaler er det perfekte fodtøj til ferien

Skal du ud og rejse til tropisk eller subtropisk klima, så er det da ikke dine gamle, brugte sneakers, som du skal have med dig. Det er meget vigtigt at dine fødder kan ånde og ikke skal være gemt væk i sokker og strømper og lukkede sko. Dine fødder fører dig frem her i livet og de skulle gerne holde i meget lang tid. Pas godt på dem, for en ferie med knyster og vabler er ikke en sjov ferie. Det kan varmt anbefales at købe et par herre sandaler til ferien.

Tænk på dine fødder og gør det med sandaler.

Den danske sommer skriger på sandaler, så gør dig selv en tjeneste og køb et par sandaler før det er for sent.

Et godt fodklima giver sunde fødder

Sandaler er en åben sko, som gør det meget lettere for dine fødder at trække vejret. Ligesom du har hørt om godt indeklima, gælder der også godt fodklima. Når vejret er varmt, så sveder du og dine fødder mere, og kan dine fødder ikke komme af med den sved, så kan der opstå problemer som fodvorter og fodsvamp og det skal helst undgås. Får du fodvorter eller fodsvamp mister du nemlig en masse privilegier, fordi du kan smitte andre. Du må ikke gå i svømmehallen og ligger du i sengen med kæresten, skal du sørge for at have dine fødder tildækket, så ikke også hun får samme problem.

Der findes også en sandal til dig!

Du tænker måske, at du aldrig har været den store sandal type. Du er mere til sneakers og gummisko, men giv det en chance og tjek markedet ud for din egen skyld. Der findes et hav af forskellige sandaler, og der findes sikkert også et sæt til lige præcis dig! Om du er til læder eller kork. Om de skal være bark brune eller mat sorte. Jeg lover dig, de sandaler findes!

Skriv et svar