Populære vinterjakker

Nu går der ikke længe, før kalenderen officielt siger ’vinter’, og det betyder, at vi skal finde det varme vintertøj frem fra gemmerne. Du har med garanti noget overtøj, som du altid vender tilbage til, år efter år, muligvis fordi det er varmt og praktisk. Men ofte kan lysten til at købe en ny vinterjakke overvinde enhver budgetbegrænsning, simpelthen fordi vi bruger vores vinterjakker utrolig meget i de kolde vintermåneder, og derfor må denne gerne være up-to-date, moderne og ny. Hvis du mangler en vinterjakke, kan du med fordel allerede give dig i kast med at finde en allerede nu, inden de mange flotte, varme og moderne jakker er blevet revet ned af hylderne. Læs videre og opdag, hvilke populære vinterjakker du skal vælge, hvis du gerne vil være med på moden.

Overgangsjakken

Inden vinter dog helt melder sin ankomst, kan en god overgangsjakke være en rigtig god investering. En sommerjakke eller trøje kan ikke altid klare mosten, og hvis du gerne vil undgå at fryse, kan du gå på jagt efter en overgangsjakke. En fed bomberjakke matcher stort set alle typer outfit og vil ikke være hverken for varm eller kold at have på. Disse findes med mange forskellige prints og farver, så du kan finde en, der matcher din personlige stil og smag.

Frakken

Til kvinderne har den klassiske vinterfrakke altid været utrolig populær – og det er den stadigvæk! Disse findes overalt i de mange danske tøjbutikker og, ikke mindst, i mange forskellige prisklasser. Hvis du vil være sikker på at kunne holde varmen, kan du med fordel gå efter en frakke lavet i en høj procentdel uld, da dette naturmateriale er utrolig varmeisolerende. Samtidig er det et materiale, som kroppen kan ånde i, så du undgår hedeturen, når du sidder i bilen, bussen eller toget på vej på arbejde om morgenen. Frakken vil give dig et klassisk og feminint udtryk, hvilket de fleste kvinder synes rigtig godt om.

Dunjakken

Dunjakken har i år fået et stort comeback og ses også overalt på tøjstativerne ude hos de mange tøjbutikker i landet. Dunjakken er kendt for at være særdeles varm og behagelig at have på, hvilket må siges at være sandt. I år vil du opleve dunjakker, der er oversize og med mange forskellige prints – særligt det såkaldte ’army-print’ er vendt stærkt tilbage, og hvis du vil være med på moden, kan du roligt købe en dunjakke med dette print. Dunjakkerne findes dog også i mere figursyede udgaver og med mere rolige farver, hvis du foretrækker dette. I år er der altså rig mulighed for at udfordre den klassiske vintergarderobe med en dunjakke, men du kan også finde mere traditionelle frakker ude i butikkerne. Rigtig god vinterjakkejagt!