Populære vinterstøvler

Vinteren er ved at melde sin ankomst, og det betyder, at du skal være forberedt på koldere temperaturer og glatte fortov og veje. Med andre ord behøver du altså det helt rette par vinterstøvler, som både er praktiske og flotte, så de matcher din garderobe. Det kan være en svær opgave at finde et par vinterstøvler, der både er lækre i designet, komfortable at have på og praktiske, når det gælder vind og vejr. Du kan med fordel læse dette blogindlæg og blive klogere på, hvilke vinterstøvler du skal investere i denne vinter, så du er med på moden og følger de seneste trends.

Gå i sneakers, inden frosten kommer

Det kan være utrolig svært at vælge de rette sko, når det er blevet for koldt til at gå i sandaler men stadig er for varmt til at hoppe i vinterstøvlerne. I denne periode kan du uden tvivl hoppe i dine favoritsneakers, som i øvrigt også er utrolig populære denne sæson. Specielt hvide sneakers er noget, der er blomstret op sidste sæson, men i den grad også denne sæson. Et par sneakers er de perfekte overgangsko.

Find praktiske støvler

Denne vintersæson er især præget af ankelstøvler til den helt store guldmedalje. De er klassiske, praktiske og passer til stort set ethvert outfit. Man begynder at kunne finde disse støvler med en mere praktisk bund end tidligere, så du slipper for at glide på diverse fortove og veje, når frosten har meldt sin ankomst. Støvler denne vinter er altså både elegante, feminine og praktiske – den perfekte kombination!

Du vil både kunne finde støvler, der er særdeles enkle i designet, men også hvor detaljerne virkelig stjæler rampelyset. Du kan altså se frem til vintersko, der er dekoreret med små ”knapper”, frynser og lynlåse. Pels og for får også en mere afgørende rolle, og støvler denne vinter er generelt en smule mere ’vintervenlige’ end sidste sæson, hvilket er utrolig godt, eftersom vejret i Danmark til tider kan være ens værste fjende.

Vi elsker støvler, fordi de både kan fungere til lange bukser, nederdele og kjoler – med et par støvler bliver det altså meget nemmere for dig at sammensætte det perfekte outfit. Du vil også kunne se frem til at boltre dig i mange forskellige materialer, hvor særligt ruskind og læder er mest dominerende. Det betyder også, at du skal være særligt opmærksom på at behandle skoene korrekt, så du er sikker på, at de holder hele vinteren – og hvem ved, måske endda også næste vinter.

Nu er det blot at gå på opdagelse i de mange forskellige støvler, der findes derude, og finde det par, som matcher din stil og pengepung bedst muligt!