Termostrømper

Et sæt termostrømper eller to hører sig hjemme i enhver garderobeskuffe, da de kan være med til at holde dine fødder varme i løbet af de kolde vintermåneder eller på skiferien.
Hos os kan du finde et væld af forskellige termostrømper i den bedste kvalitet, der kan sørge for, at du holder varmen. Du vil finde termostrømper lavet i forskellige materialer og designs, så du kan finde lige netop de termostrømper, du står og mangler.

Find termostrømper, der passer til dig

Når du går på jagt efter de rette termostrømper, er det vigtigt, at du er bevidst om, hvor og hvornår de skal bruges. Der er nemlig stor forskel på, om de skal bruges til at holde fødderne varme hjemme på sofaen eller på den årlige skitur. I vores sortiment vil du finde forskellige varianter af termostrømper, så du kan finde dem, som passer til dig og dit brug af termostrømperne.

Hvis du skal på skiferie, vil du gøre klogt i at vælge et par, der går langt op ad benet, og hvor der er forskel på højre og venstre fod, så de får den helt rette pasform og støtter dig bedst muligt. Hvis du skal bruge termostrømperne i en vinterstøvle i dagligdagen, eller når du bevæger dig rundt hjemme, vil en lav termostrømpe ofte være et mere ideelt valg. Det er dog helt op til dig at vurdere, hvad der passer bedst til dine behov.

Vi anbefaler termostrømper fordi

Vi vil til enhver tid anbefale at gå med termostrømper i de kolde vintermåneder, fordi de simpelthen holder bedre på varmen. Du slipper altså for kolde fødder og mindsker risikoen for at blive syg. Samtidig er termostrømper svedtransporterende, hvilket bomuld ikke er – et materiale de fleste almindelige strømper er lavet af. Med et par termostrømper slipper du for våde og kolde fødder, fordi du med al sandsynlig sveder i dine sko – specielt hvis du står på ski. Med et par termostrømper fra os er du altså garanteret varme fødder, som ikke bliver indelukkede, svedige og kolde.

Termostrømper findes i mange materialer

Typisk er termostrømper lavet i uld – eller i hvert fald er størstedelen uld. Ofte vil termostrømper indeholde over 70 % uld efterfulgt af en smule elastan, lycra eller polyamid. Lettere og tyndere termostrømper er ofte udelukkende lavet i materialer som polyester og elastan. Det er altså en smagssag, hvad du vælger, for uanset hvad vil dine fødder forblive varme. Vi mener dog, at den bedste kombination er en blanding af kunststof, eksempelvis polyamid, og uld, da det er meget slidstærkt og komfortabelt at have på.

Nu er det blot at gå på opdagelse i vores store sortiment af termostrømper, så du kan holde dine fødder varme i de kolde vintermåneder – eller i skistøvlen.