Giv dine elever en særlig plads til jakker og tasker

Skolemøbler er noget af det mest udsatte på en helt normal skoledag. Møblerne møder mange forskellige elever, som alle har fart på feltet, og som alle har forskellige krav til det, de bruger i deres hverdag.

Skolemøbler skal både kunne holde til det slid, som de bliver udsat for samtidig med, at de er en central del af elevernes hverdag. Borde og stole skal være med til at fremme det læringsmiljø, som eleverne står overfor den dag, de starter i skole. Skolemøbler er en central del af alle elever og deres oplevelser af deres skoledag. 

Derudover skal der selvfølgelig være god plads til alle de forskellige tasker, jakker og ting som eleverne har med sig i skole hverdag. Her kan det være smart at finde optimerede løsninger, så der indkøbes kvalitetsvarer, der også udnytter pladsen godt.

Eleverne i fokus  

Det er vigtigt at have eleverne, og de behov de har i løbet af en skoledag, i tankerne hele tiden, når der skal kordineres skolemøbler. Det er derfor oplagt – og populært – at give eleverne deres egen station, hvor de kan hænge deres overtøj, deres taske og opbevare deres ting.

Hvis din skole mangler en løsning, så kan du få et tilbud her.

Et stort fokus på ergonomien 

Hvis det er hele klasselokalet, der skal indkøbes inventar til, så er der flere ting, der skal tænkes på, som fx ergonomi. Der er kun sket fremskridt inden for det ergonomiske område, når der tales om skoleelever og de skolemøbler, som følger dem i alle de år, de er på skolebænken.

Undersøgelser viser, at optimale skolemøbler og elevers koncentration går hånd i hånd. For skoleelever er koncentrationen en vigtig del af skoledagen, og arbejdsstillingen, som igen og igen bliver et tilvendende fokuspunkt, skal fungere optimalt ergonomisk. For at sikre at alle elever får den bedste oplevelse af deres skolemøbler, er det vigtigt, at skoleborde og skolestole er justerbarer, og på den måde kan tilpasses den enkelte elev. På denne måde vil en skole samtidig kunne investere i møblerne og have dem i mange år, da de kan bruges til flere elever igen og igen.

Skriv et svar