COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

  1. Ejeroplysninger
  2. Cookies, hvad er det egentlig?
  3. Slet eller blokere cookies således
  4. Cookies, derfor bruger vi dem
  5. Trafikstatistik med Google Analytics
  6. Anvendelse af annoncenetværk
  7. Brugen af personoplysninger
  1. Ejeroplysninger

Overtoej.dk
Email: info@overtoej.dk

  1. Cookies, hvad er det egentlig?

Det er efterhånden velkendt at næsten samtlige hjemmesider benytter sig af cookies. Kort fortalt så er cookies blot en ganske ufarlig tekstfil, som gemmes i browseren på den enhed du benytter når du besøger en hjemmeside, der gør brug af cookies. Cookies bliver brugt til at forbedre og optimere oplevelsen på en hjemmeside. Cookies opsamler hverken personlige oplysninger eller persondata, som kan misbruges. Cookies bliver lagret og har til formål at genkende dig, ved tilbagevendende besøg.

  1. Slet eller blokere cookies således

Det er til enhver tid muligt at slette eller blokere for cookies på den enhed du besøger overtoej.dk på. Det kan nemt og hurtigt gøres ved at følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering. Vi er altid meget imødekommende til at rådgive herom. Du har altid ret til at få tilsendt den data vi bruger. Du kan også gøre indsigelse mod at vi anvender dataene. Skulle du have brug for at få oplysningerne slettet, kan du sende en mail til: info@overtoej.dk, så sørger vi for at få dem slettet.

  1. Cookies, derfor bruger vi dem

På overtoej.dk gør vi af cookies udelukkende for at optimere din oplevelse på vores hjemmeside. Vi bruger cookies til at målrette annoncer og relevant indhold, så din oplevelse bliver bedst mulig. Desuden kan vores cookies øge hastigheden på siden næste gang du besøger os. I grove træk, så er det din brugeroplevelse og funktionaliteten på vores hjemmeside, som er den største årsag til at vi benytter os af cookies. Cookies er hverken farlige eller indeholder nogen form for virus. Ganske enkelte indstillinger vil altså blive gemt, men det gøres de udelukkende for at gøre hjemmesiden hurtigere og bedre. Cookies gør det også lettere for os at måle trafikken på hjemmesiden, og de besøgendes færden på hjemmesiden.

  1. Trafikstatistik med Google Analytics

Overtoej.dk benytter de mest standard cookies fra Google Analytics. Det gør vi for at optimere din oplevelse på vores hjemmeside og for at indhente statistikker på de besøgende på overtoej.dk

  1. Anvendelse af annoncenetværk

På overtoej.dk er der cookies fra forskellige annoncenetværk, som kan ses her nedenfor:

  • Partner-ads.com
  1. Brugen af personoplysninger

Tredjeparter vil aldrig nogensinde få adgang til personlige oplysninger igennem overtoej.dk, med mindre du har givet skriftligt samtykke til det. Hvis det er tilfældet, så vil vi være ekstra opmærksomme på at understrege når det sker, så vi undgår misforståelser. Det kan eksempelvis være i forbindelse med analyser, som udelukkende bruges til at optimere indholdet på hjemmesiden, og derved kun i vores besøgendes interesse.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:

Klager over brug af personoplysninger, kan du kontakte https://www.datatilsynet.dk/.