Gør kulden lidt mere spændende

Dette indhold er sponsoreret

Er du også træt af julekulden eller måske bare al julesnakken? Det kan næsten være kontroversielt at indrømme at man ikke er glad for julen. Men ærligt, når snakken kun går på julemarkeder, gløgg og æbleskiver hvert evigt eneste år, er det måske faktisk ret så undskyldt at blive lidt tung i hovedet, når din kollega bruger hele frokostpausen på at snakke om kravlenisser.

 

Hyg i køen til når du juleshopper

Ja okay, selvom man måske ikke er den største fan af julen, så skal julegaverne jo stadig købes og ligesom alle andre er du sikkert ikke ude i god tid. Jo tættere på juleaften, jo mere kø og menneskevanvid kan man forvente. Butikkerne er proppet og køen ligner de fleste steder den kinesiske mur. Heldigvis kan gaver købes online, men den tanke har ca. tusinde andre også gjort sig, hvorfor posthuset også ligner New Yorks Times Square i myldretid. Køen kan altså ikke undgås, heldigvis kan du få tiden til at gå ved at holde dig opdateret på al sladderen. Løft humøret og læs om gossip, det får den evighed du bruger i kø til at føles som en ferie fra hverdagen. Desuden er det også lidt mere spændende at snage lidt på de kendte, fremfor at stå og mærke livet forsvinde fra dig i køens hede.

 

Offentlig transport med mere spænding

Cyklen kan du ligeså godt lade blive hjemme, for hvis kulden er for meget for dig når du går gennem gaderne, vil du ikke bryde dig om at cykle med en frisk vintervind med fuld fart mod dig. Busserne er dog godt fyldte i vintermånederne – du er ikke den eneste som foretrækker varme transportmåder. Om end det er ventetiden ved busstoppestedet eller i turen i 2A mod arbejde, som skal slås ihjel, så findes der heldigvis en løsning. Sladderen stopper ikke og når den samme gamle playliste bliver for kedelig, så kan den snildt byttes ud med det nyeste om dine favorit realitystjerner eller det nyeste fra din yndlings amatørbager i dette års bagedysten. Læs om gossip, luk verden ud og sladderen ind.

 

Red din kedelige julefrokost

Det kan hurtigt blive en lang aften, hvis du ikke er fan af den årlige firmajulefrokost. Det kan være fristende at flygte ud på toilettet og sidde på din telefon, når amatør dj og de tørre samtaler bliver for meget. Men tag i stedet noget initiativ og gør dette års julefrokosten mere festlig. Med din nye gossip go-to hjemmeside, har du nu en verden af viden og materiale til en masse sjove selskabslege. Med al den info du kan finde om kendte og realitystjerne, kan du lave en quiz om de kendte, eller få hele selskabet med på en omgang gæt-en-kendt. Det er meget nemt, det du skal gøre er at dele selskabet op i små hold, lade dem finde et kampråb og finde en holdleder. Når holdlederne er fundet, skal de op og trække en kendt fra en hat. Du sætter tidtagningen i gang og hvert hold har nu 1 minut til at gætte den kendte holdlederen har trukket. Dernæst går det på runde indtil alle har været igennem – god jul.

Skriv et svar