Gør forårsrent i din garderobe

Kender du det med, at din garderobe er propfyldt, men du alligevel står hver dag og tøjkrise? Det kan være tegn på, at din garderobe trænger til en forårsrengøring. En oprydning af vores garderobe er den der opgave, som vi alle bliver ved med at udskyde, men som er virkelig rart at få overstået.

Gennemgå alt dit tøj

Som det første er det altid en god idé at gennemgå alt dit tøj. Tag hvert stykke tøj ud af din garderobe og vurdér, om det er noget, du nogensinde ville tage på. Hvis det er noget du ikke ville tage på eller føler dig utilpas i, så læg det til side. Til sidst vil du stå tilbage kun med ting, som du faktisk kan lide. Allerede her vil dine tøjkriser blive mindre om morgenen.

Sælg ud af dit gamle tøj

Når du står tilbage med en bunke tøj, som du ikke kan lide eller vil have i din garderobe længere, kan du sælge det. Der er nemlig ingen grund til at smide det ud. Hvis ikke tøjet egner sig til at blive solgt, kan du give det til genbrug. Du kan sælge dit tøj på loppemarkeder eller på nettet. Der findes rigtig mange hjemmesider, hvor du bare smider et par billeder op, og så kan folk købe det. De penge du tjener, kan du jo bruge på nye ting til din garderobe.

Supplér med nye ting

Når du har fået ryddet op godt og grundigt, kan du danne dig et langt bedre overblik over, hvad du mangler eller kunne tænke dig. Det er langt sjovere at shoppe nyt, når du ved, at der er styr på din garderobe. Så nu er det bare at gå ud i alle dine yndlingsforretninger og kigge. Du kan f.eks. tjekke mærket Karmamia ud, der sælger rigtig mange fine styles.

Skriv et svar