Sådan klæder du dig bedst på til vinter

Vi går stille og roligt imod koldere tider, så det er tid til at skifte gummiskoene ud med støvler og vindjakken ud med en dunjakke. Til vinter har du naturligvis brug for noget tøj, der kan holde dig varm, men det behøver ikke at betyde, at du skal gå ned på at se smart og stilet ud. 

Her får du nogle tips til, hvordan du klæder dig smartest på til vinter.

Klæd dig på i flere lag

Det er vigtigt, at du kan holde dig varm til vinter, men det gør du ikke nødvendigvis bedst ved at tage din varmeste uldstrik på. Du kunne fristes til at tro, at det er den bedste løsning, men du går ikke hele tiden og fryser om vinteren. Du kan sagtens få det varmt, og så er det træls at have en kæmpe striktrøje på.

I stedet skal du klæde dig på i lag, så du altid kan tage lag af eller på, når din kropstemperatur skifter. Du kan f.eks. smide en T-shirt indenunder en sweatshirt og tilføje en cardigan eller blazer, når det bliver koldt. Desuden har du din vinterjakke, som fungerer som endnu et lag.

Når du på den måde klæder dig i flere lag, kan du langt lettere finde den rette temperatur, når du er rundt omkring.

Tilføj fine vinteraccessories

Ethvert sæt tøj kommer til at se mere gennemført ud med nogle accessories. Til vinter er det smart med den slags accessories, der er med til at holde dig varm. Det gælder sådan noget som hue, handsker og halstørklæde. Det er måske ikke den slags, som virker mest stilfuldt, men faktisk kan det sagtens gøre noget for dit outfit, hvis du finder nogle fede vinteraccessories.

Du kan sagtens finde både hue, handsker og halstørklæde, som er med til at pifte dit vinteroutfit op.

Skriv et svar