Sådan gør du dit fodtøj til en del af dit look

Kan du godt lide at eksperimentere med nyt tøj og nye sammensætninger? Og holder du af at klæde dig smart på, inden du skal noget? Så er det oplagt også at tænke over, hvordan du kan gøre dine sko til en del af dit look.

Tag dit look til nye højder

Sko kan meget mere end bare at være praktiske. Det behøver ikke at være noget, som du bare hurtigt tager på, inden du skal ud ad døren. Et par sko eller støvler kan nemlig løfte hele dit look og komplementere dit tøj.

Et smart sæt tøj fortjener et par fede sko. Derfor behøver du ikke kun at tænke på, hvad der er mest praktisk, når du shopper fodtøj. Du kan også tænke på, hvad der vil se sejt ud i din garderobe. Hvis du f.eks. har et forholdsvis kedeligt eller neutralt sæt tøj på, så kan et par farverige eller anderledes sko tage dit look til nye højder.

Shop sko med din garderobe i mente

Når du shopper nye sko, så er det en god idé hele tiden at have din garderobe i mente. Det er fedest at få meget brug ud af det, du køber. Derfor er det også en fordel at tænke på, hvad der passer bedst til dit tøj, og hvad du typisk føler dig bedst tilpas i.

Du kan finde rigtig mange forskellige slags sko, så det gælder både støvler, sneakers, sandaler, loafers m.m. Hver slags sko kan gøre noget helt anderledes for dit look.

Variér din skogarderobe

Hvis du gerne vil få så meget brug ud af dine sko som muligt, så skal du måske gå efter at købe noget, som du ikke allerede har i din garderobe. Hvis du f.eks. allerede har tre par sorte støvler, så er det ikke sikkert, at et fjerde par et ideelt.

Skriv et svar