Overtøj året rundt

Når efteråret og vinteren nærmer sig, er det slut med bare arme og sommerkjoler. Det er tid til at finde overtøjet frem. Her i Danmark har vi forholdsvis langsomme overgange mellem vinter og sommer, så derfor er det ikke nok bare at have en vinterjakke. Den vil nemlig hurtigt blive alt for varm i efterårsmånederne, der byder på koldere vejr end sommeren, men ikke koldt nok til de tykke vinterjakker.

Det samme gør sig gældende i overgangen mellem vinter og sommer. Når vinterjakkerne begynder at blive for varme, er det stadig ikke varmt nok til helt bare arme. Derfor er en tyndere forårsjakke nødvendig.

Jakker hos Dressme

Hos onlineforretningen Dressme kan du få overtøj til hele året. Der er masser af lækre vinterjakker, der med garanti vil holde dig varm i hele vinteren. Du finder også flotte efterårsjakker til de kølige måneder der leder op til vinteren, og sidst men ikke mindst finder du fine, lette forårsjakker der får dig godt ind i sommerens måneder. Jakker hos Dressme fører flere forskellige mærker til kvinder.

Find en jakke der passer til din krop

Ligesom med alt vores andet tøj, er det vigtigt at vælge en jakke der passer til din kropsform, sådan at du fremhæver de bedste detaljer ved din krop. Her handler det både om formen på jakken, mønsteret og længden på jakken. Alt dette kan være din hjælp til at trække fokus derhen hvor du gerne vil, og væk fra de områder du helst ikke vil have fokus på.

Topmaven

Hvis du synes at din mave fylder lidt for meget, gælder det om at fjerne fokus fra maven. Dette kan du eksempelvis gøre ved at vælge en jakke der har en dyb halsudskæring, fordi så vil folks blik komme herhen i stedet for på maven. Du bør heller ikke vælge en jakke der er for kort, så risikerer du en den skærer din krop et uheldigt sted, og fremhæver din mave mere.

Hvis du gerne vil have en jakke der har sjove mønstre og farver, bør du se dig om efter en jakke hvor mønstret primært er omkring bryst og skuldre, og ikke omkring maven. Hvis der er en stor blomst på jakken, lige henover maven, vil fokusset helt automatisk være der.

Få flere former

Hvis du er slank, og uden så mange former, kan den rette jakke give dig tydeligere former. Du bør vælge en jakke der har et bælte eller på anden måde bindes i taljen. Sådan at din krop ikke bare går lige op og ned, men en smule ind i taljen. Dette vil få det til at se ud som om du har flere former end du måske har fra naturens side.

Timeglasfiguren

For mange kvinder er timeglasfiguren, den store drøm. Er du en af de heldige der er indehaver af en sådan figur gælder det om at bruge den. Vælg en jakke der er form syet, og som viser dine kurver frem. Den skal gå ind i taljen, sådan at din talje bliver fremhævet. Du kan både vælge korte jakker og lange jakker. Vælger du en lang jakke, kan du med fordel vælge en jakke der sidder til ned over bagdelen, sådan at du fremhæver dine former her også.

Skriv et svar