Hvilket overtøj skal du have på til halloween?

Det er sjovt at klæde sig ud i et flot halloween kostume og lave lidt rollespil i løbet af dagen, hvor man lader som om man er en helt anden person. Men alt for ofte ender vi med at fryse, fordi kostumet er alt for tyndt og måneden alt for koldt.

Sådan behøver det dog ikke at være. Det er muligt at bruge noget overtøj, som passer godt ind med resten af dit kostume og ikke står ud.

Hvad skal du klæde dig ud som?

Hvis du gerne vil undgå at fryse i år til halloween, så er det en god ide at gøre sig nogle overvejelser om overtøjet, allerede før du beslutter dig endeligt for udklædningstøjet. Hvad skal du klæde dig ud som? Og er det muligt at have en form for frakke eller andet overtøj her, som passer godt ind?

Hvis du for eksempel skal være lille rødhætte, så er det muligt at anskaffe en stor rød frakke eller varm kappe, som du kan sno om dig selv. På den måde går du ikke sådan rundt og fryser udenfor til halloween. På samme måde er det muligt at købe en dejlig varm sort jakke, som vil passe helt perfekt til dit heksekostume.

Køb overtøjet hos en kostumebutik

Den bedste måde at sikre sig, at ens overtøj passer til ens udklædningstøj, er ved at købe det hos et rigtigt kostume forhandler. Du kan for eksempel tage et kig på kostumeguiden.dk og se, hvorvidt du kan finde frem til noget godt her.

Det er en god ide at kigge inde på nettet efter lige præcis dette overtøj. Det er trods alt spartansk hvor mange udklædningstøjsbutikker, du har nede i byen. Og selv hvis du har et par stykker at vælge imellem, så fokuserer langt de fleste af disse butikker på selve udklædningstøjet fremfor overtøjet.

 

Skriv et svar