Hold dine medarbejdere varme med godt overtøj

Arbejder du og dine medarbejdere meget udenfor, så kan I hurtigt blive påvirket af det skiftende danske vejr. Dette kan betyde, at når vejret bliver mere koldt, vådt og blæsende, at der skal noget bedre overtøj til. Dette kan eksempelvis både inkludere overtræksbukser, handsker, huer, halse disser eller halstørklæder og en god jakke.

Overtøj med logo på.

For at være bedre forberedte mod det danske vejr, kan I eksempelvis anskaffe jer en id softshell jakke. En softshell jakke kan give dig og dine medarbejdere en god bevægelighed, og samtidig beskytte jer mod regn og vind. Fordelen ved en id softshell jakke er, at I kan putte virksomheden logo eller virksomhedens navn på jakken, så I hele tiden kan vise, hvor i kommer fra, hvilket muligvis kan blive god reklame. Jakkerne med jeres brand kan også anvendes på andre tider, og ikke kun i regn og vind. På konferencemesser, forretningsrejser og på firmature kan jakkerne også anvendes, hvilket løbende kan give reklame.

Hvilken jakke skal I vælge

Der findes lidt forskellige softshells jakker, som jeres virksomhed kan vælge i mellem. Først og fremmest kan det være en idé at købe jakker i enten herre- eller kvindemodeller. Du kan eksempelvis spørge dine medarbejdere, om de foretrækker en jakke med herre pasform eller kvinde pasform, da det kan være forskelligt, hvad de individuelle ønsker.

Ydermere kan du overveje at se på, hvad budgettet til jakker kan blive, og hvilket behov I har, da der findes forskellige versioner af softshells jakken. Den kan for eksempel fås som vinterjakke i softshell eller som en normal vindstærk jakke. I kan også vurdere, om I har brug for, at jakken har en hætte, hvis nu i skal være meget udenfor. Desuden kommer forskellige softshells jakker med forskellige antal lommer, som kan være brugbare, hvis man har mange ting med sig.

Skriv et svar