Dette skal du være opmærksom på, når du køber en dunjakke

Er du på udkig efter en dunjakke, fordi du har set dig lun på deres design eller fornemmelsen af at have en dunjakke på? Det er ikke svært at forstå, for dunjakker har mange kvaliteter. De er varme, elegante og ofte enkle designmæssigt. Dog er der visse ting at tænke på, inden du køber en dunjakke.

Køb en vandtæt dunjakke

At tørre en dunjakke er en hårdnakket proces. Derfor er der en stor fordel ved at købe en vandtæt dunjakke. Er du så uheldig, at du ikke synes at kunne finde en vandtæt dunjakke i din smag, kan en vandafvisende også gå an. Prioriterer du jakkens design højt nok til, at du er ligeglad, hvor besværlig jakken er, når den bliver våd? Så har du blot et endnu større udvalg af dunjakker at vælge imellem. Du kan for eksempel tage et kig på en mos mosh aimee dunjakke.

Sådan tørrer du en dunjakke optimalt

Når en dunjakke udsættes for regn, samler dunene inde i jakken sig. De ville tørre utroligt langsomt, hvis ikke de fik hjælp.

Ender du med en dunjakke, der ikke er vandtæt, bør du vide, hvordan du tørrer den bedst. Det kræver egentlig ikke meget andet end et par tennisbolde/vaskebolde og en tørretumbler. Du skal bare lægge jakken ind i tørretumbleren med boldene og vente. Boldene skal med, fordi de er med til at sikre, at dunene rent faktisk skilles fra hinanden og rystes rundt. Det har den effekt, at dunjakken tørrer hurtigere end ellers.

Det er dermed ikke, fordi du selv skal gøre ret meget for at tørre jakken. Er du dog ikke opsat på at skulle tørre den i tørretumbleren, hver gang den bliver våd af regnen, er det måske det værd at forsøge at finde en anden slags jakke.

Skriv et svar